Stichting Caviaopvang

't Kuufke 

Gastenboek

32 berichten op 7 pagina's
Diana, Jacqueline en Julliette Knoops
28-06-16 14:00:30
Afgelopen zaterdag zijn we met al onze dames naar Limbricht gereden om bij Rafiq op bezoek te gaan en te kijken of de koppeling lukt.
En ja hoor, Rafiq (tegenwoordig genaamd Olaf) is bij ons thuis.
Eén dame Plofje van ons doet nog steeds wat moeilijke en we hopen dan ook dat ook dat helemaal goed gaat komen. ik zal jullie op de hoogte houden. Groetjes van ons, Olaf en zijn dames
Diana, Jacqueline en Julliette Knoops
23-06-16 03:06:11
Feest, Feest, Feest, vandaag al! En dan hebben ze bij 't Kuufke vandaag alleen nog maar Rafiq voor ons gereserveerd.
We hebben 3 setjes dames en willen ze graag alle 6 bij elkaar hebben als een groep en dat kan met een gecastreerd beertje erbij. We gaan zsm naar de opvang om te kijken of het koppelen lukt.
Ik voelde me vandaag extra trots omdat er bij een cavia uit de opvang staat gereserveerd voor Diana Knoops. Het voelt nu al supergoed. Mijn dochters kregen vandaag van hun vriendinnen te horen dat het een geweldig iets is om te doen en zo voelt het ook. En mede hoe het contact met Tamara via de mail is, voelt het echt SUPER.
Tot gauw Rafiq, alle vriendjes, vriendinnetjes en vrijwilligers
Francesca Klein
02-05-16 14:27:42
Hallo allemaal, vorige week zijn wij samen met Gizmo op bezoek geweest zodat Gizmo een nieuw vrouwtje kon uitzoeken. We gingen naar huis met maar liefst 2 dames! Wilde even doorgeven dat het super goed gaat met z'n drietjes, Ella (was Cruella) en Alida (was Diva) hebben het helemaal naar hun zin en Gizmo is erg blij met ze! Top wat jullie allemaal doen en complimenten voor alle vrijwilligers. Bedankt.
Andrea Weijmans
13-02-16 19:18:15
Vanochtend Serge gekozen voor ons klein baby cavia vrouwtje Olivia. Inmiddels heet hij Rik. Ze kunnen het prima met elkaar vinden en liggen lekker tegen elkaar aan. Fantastisch om te zien hoe alles reilt en zeilt bij jullie!
Groetjes
Anke Haegmans
16-01-16 15:07:04
Hallo,
jammer dat ik mijn beertje geen nieuw vriendje kan geven, van bij jullie. Helaas is hij sinds gister alleen. Zijn vriendje is gestorven. Mooi wat jullie doen!
Groetjes Anke
Tonen: 5  10   20

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map