Stichting Caviaopvang

't Kuufke 

Als u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk ook voor uw cavia of konijn het beste. Dit kan bij het pension van 't Kuufke.

*Ons pensiontarief is € 4,00 per dag voor 1 cavia/konijn, voor elke volgende cavia/konijn (mits in dezelfde kooi) € 3,00 per dag.


Indien u een konijn of meerdere konijnen bij ons wilt onderbrengen dan moeten de dieren tenminste 1 week voor aankomst ingeënt zijn tegen VHD en Myxomatose.
Is uw konijn NIET geënt dan kan hij helaas niet bij ons logeren!
We kunnen en willen geen risico nemen voor de andere logé's. Zeker niet na de myxomatose uitbraak in deze regio van de zomer van 2014.

*Ook bieden wij de mogelijkheid dieren op te nemen in ons pension die extra medische zorg nodig hebben (denk hierbij aan dwangvoeren, medicatie toedienen etc.). Hiervoor vragen wij een kleine toeslag van 
€ 1,00 per cavia.

*Eigenaren dienen bekend te zijn met de voorwaarden en zullen deze moeten ondertekenen op de dag van aankomst.

*Het is niet nodig een eigen kooi mee te nemen, daar wij over vaste hokken beschikken die voor ons eenvoudig schoon te maken zijn.

*De cavia's/konijnen kunnen het beste in een bench, transportbox of kartonnen doos worden gebracht.

*Uw cavia's/konijnen blijven SAMEN zitten en komen NIET in aanraking met andere cavia's/konijnen.

*Mocht uw cavia/konijn onverhoopt ziek worden, dan nemen wij direct contact op met onze dierenarts en volgen zijn adviezen. Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen. De kosten van de dierenarts zullen bij het ophalen van de dieren met u verrekend worden.

*Wij zijn gesloten op zondag. Dit wil niet zeggen dat de dieren geen verzorging krijgen, maar op deze dag is het brengen en ophalen van dieren niet mogelijk!

*Het brengen en ophalen van de dieren is enkel mogelijk tijdens onze openingstijden of als we niet geopend zijn om 10.00 uur. (Op zondag is het niet mogelijk om dieren te brengen of op te halen!

*Zorg dat u tijdig reserveert, zodat u verzekerd bent van een goede vakantieplek voor uw cavia’s/konijnen!

*Bij het niet tijdig annuleren van uw reservering (min. 48 uur van te voren) zijn wij genoodzaakt om 25 € in rekening te brengen.

Ook andere kleine dieren; konijnen, hamsters, ratten, muizen, degoe's, vogels etc zijn bij ons van harte welkom. 
E-mailen
Bellen
Map